شستشوی استخر

شستشوی استخر
شستشوی استخر

شستشوی استخر یکی از قسمت‌های مهم در نگهداری از استخر‌ها است. به طور کلی اگر بخواهیم بگوییم که یک استخر را چگونه باید همچون روز اول آن نگهداری کرد و یا چه عواملی می‌توانند در این کار سهم مثبت و چه عواملی می‌توانند سهم منفی داشته باشند، به این نکته می‌رسیم که باید ادامه این مقاله را مطالعه کرده و اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تری را در این خصوص به دست بیاوریم، تا در صورتی که اپراتور انجام این کار شدیم، بتوانیم آن را به نحو احسن انجام دهیم.

شستشوی استخر

پیش از ان که بخواهیم از مواد مورد استفاده در این کار و یا روش‌هایی که می‌توانیم برای شستشوی استخر استفاده کنیم، صحبت کنیم؛ باید بدانیم که به طور کلی شستشوی استخر شامل چه مواردی می‌شود و هدف از این کار چیست. در این صورت هرچه بهتر و ساده‌تر می‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم که آیا شستشوی استخر در حال حاضر برای استخر ما لازم است و یا خیر و در صورتی که این کار لازم باشد، از چه روش‌هایی می‌توانیم اقدام به انجام این کار نماییم.

استخر‌ها در دو مدل روباز و روبسته وجود دارند که هر کدام از آن‌ها برای کاربرد‌های خاصی طراحی شده‌اند. معمولاً در استخر‌های روباز، میزان کثیف شدن آب استخر و خود استخر بسیار زیاد است. خس و خاشاک و برگ‌های درختان، گرد و غبار و خاک، عدم تابش نور خورشید به اب موجود در استخر‌های سرپوشیده که آب آن‌ها را کدر می‌کند و یا لکه‌های سفید به جا مانده در دیواره‌ها و کناره‌های استخر می‌توانند نشان دهنده کثیف شدن استخر باشند. برای شستشوی هر کدام از این موارد نیاز است تا از یک یا چند روش خاص استفاده شود که در ادامه به توضیح آن‌ها پرداخته‌ایم.

روش‌های تمیز کردن استخر

روش‌های تمیز کردن استخر

برای آن که بتوانیم آب استخر را تمیز کنیم، نیاز است تا چند روش و مرحله لازم را طی کنید. برای این کار می‌توانید به این مراحل با دقت توجه کرده و تک به تک آن‌ها را انجام دهید.

۱-تنظیم PH آب استخر

اولین مورد در خصوص تنظیم کردن PH آب استخر‌ها است. آب استخر‌ها معمولاً زمانی که استفاده نمی‌شوند و یا به مدت طولانی از آن‌ها استفاده کرده‌اید، دارای اختلال PH می‌شوند. برای این کار باید حتماً از مواد مخصوص و معتبر استفاده کنید، در غیر این صورت و در صورتی که از مواد ضد عفونی و شوینده خانگی استفاده نمایید، ممکن است تمام باکتری‌های مفید و مضر را به صورت یکجا از بین ببرید و همچنین به سلامتی پوست خود و دیگر افراد حاضر در استخر نیز صدمه بزنید.

۲-حذف آلودگی‌های فیزیکی

مورد بعدی برداشتن آلودگی‌هایی همچون آشغال‌ها، برگ درختان، خس و خاشاک و… از روی سطح آب می‌شود. معمولاً این مرحله کمی وقت گیر است و باید حتماً با دقت انجام شود تا هیچ گونه برگ و… بر روی سطح آب استخر باقی نماند. برای این کار نیز از یک تور مخصوص استخر استفاده می‌کنند.

۳-فیلتر کردن آب استخر

مورد بعدی استفاده از دستگاه‌های فیلتراسیون است. این دستگاه‌ها معمولاً مکنده‌های بسیار قوی هستند که می‌توانند آب استخر را به داخل خود مکیده و پس از فیلتر کردن و یا تصویه این آب، مجدداً آن را به داخل استخر بازگردانند.

۴-شستشوی دیواره‌ها

مهم‌ترین بخشی که آلودگی‌های محیط را به خود جذب می‌کند، دیواره‌های استخر‌ها است. معمولاً در این بخش‌ها شاهد رشد جلبک‌ها و… نیز هستیم. در صورتی که دیوار‌ها و کف استخر به خوبی تمیز نشوند، امکان دارد که آب استخر نیز در پی آلودگی دیواره‌ها، دچار کثیفی شود و کیفیتش افت پیدا کند.

روش‌های شستشوی استخر

روش‌های شستشوی استخر

مواردی که بیان شدند در خصوص مراحل کاری بودند که برای تمام استخر‌ها قابل اجرا هستند. در این قسمت، روش‌های شستشوی استخر را عنوان خواهیم کرد که از طریق آن‌ها می‌توانید کار شستشوی دیواره و قسمت‌های کف استخر ا انجام دهید. به طور کلی چندین روش مختلف برای این کار وجود دارد. این روش‌ها در زمان لازم برای کار، میزان نتیجه‌ای که بر جا می‌گذارند، میزان موادی که استفاده می‌کنند و در واقع هزینه لازم برای انجام کار، با یکدیگر متفاوت هستند. اینکه کدام یک از این روش‌ها را انتخاب کنید، کاملاً بستگی به سلیقه شما و همچنین کاری که می‌خواهید انجام دهید، دارد.

۱-شستشو با بخار

اولین روش که در حال حاضر یکی از جدیدترین روش‌های شستشوی استخر نیز به حساب می‌آید، مربوط به شستشو با دستگاه بخار شوی است. این دستگاه می‌تواند به سادگی و با تولید بخار، تمام میکروب‌های قرار گرفته در درز‌ها و بر روی کاشی‌های دیواره‌ها و کف استخر را از بین ببرد.

۲-شستشو با کارواش خانگی

روش دوم که بسیار نیز استفاده می‌شود، استفاده از دستگاه کارواش خانگی است که تا حدودی با آن آشناییت دارید. به طور کلی کارواش خانگی یک وسیله کاملاً سبک، قابل حمل و به شدت پر قدرت است که کار شستشو و نظافت استخر را می‌تواند به خوبی انجام دهد.

البته در خصوص استفاده از کارواش این نکته را در نظر داشته باشید که نمی‌توانید از آن برای استخر‌هایی با جنس فایبرگلاس استفاده کنیدف زیرا کارواش می‌تواند به فایبرگلاس‌ها لطمه وارد کند. در عوض استفاده از این دستگاه برای کارواش‌های بتنی بسیار مناسب است.

۳-شستشو با جارو و برس

روش بعدی که بسیار سنتی عمل می‌کند، استفاده از جارو و برس برای برداشتن جرم‌ها و جلبک‌ها است. این روش نه تنها در پایان کار نتیجه خیره‌کننده‌ای ندارد، بلکه حتی به دلیل عدم حذف میکروب‌ها و ضد عفونی نشدن خود استخر، پس از پر کردن آب استخر متوجه بوی بد ان خواهیم شد. این موضوع می‌تواند موضوع بسیار ازار دهنده‌ای باشد.

۴-شستشو با اسید

روش بعدی که در عین خطرناک بودنش می‌تواند بسیار کارآمد باشد، استفاده از اسید به عنوان ماده شوینده برای تمیز کردن استخر است. در این روش هم ظاهر استخر به شکل فوق‌العاده‌ای تمیز می‌شود و هم آن که استخر به طور کامل ضد عفونی می‌شود. اما نکته مهمی که در خصوص این روش وجود دارد آن است که شستشو با اسید نیاز به مهارت فوق‌العاده بالایی دارد و در صورتی که در این کار مهارت کافی را نداشته باشید، ممکن است هم به خودتان و هم به استخر آسیب وارد کنید.

جمع‌بندی

شستشوی استخر یکی از موارد مهمی است که در خانه‌ها و هتل‌های دارای استخر باید به آن توجه کرد. برای چنین موضوعی نیز می‌توانید از دستگاه‌های مربوط به خدمات نظافت صنعتی استفاده کنید. این دستگاه‌ها معمولاً هر کدام دارای مزیت‌های خاص خود بوده و می‌توانند قیمت‌های مختلفی نیز داشته باشند.

اگر قصد دارید که بهترین دستگاه‌های صنعتی و شستشو دهنده استخر را خریداری کنید، می‌توانید به فروشگاه اسب زر مراجعه کرده و خرید خود را از آنجا انجام دهید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *