زمین شوی صنعتی دستی

زمین شوی صنعتی دستی
زمین شوی صنعتی دستی

زمین شوی صنعتی دستی جزء سیستم های خدمات نظافت صنعتی و پرکاربرد محسوب می شود. برای هدایت و کار با این زمین شوی می بایست فردی پشت دستگاه ایستاده و آن را به نقاط مد نظر هدایت کند. این زمین شوی اندازه منسجم و فشرده ای دارد، به همین دلیل می توان به سهولت آن را جا به جا کرد. در ادامه قصد داریم مطالبی راجع به زمین شوی دستی شرح دهیم. در ادامه همراه ما باشید:

زمین شوی صنعتی دستی چیست؟

همان طور که بیان کردیم این زمین شوی دارای ابعاد کوچکی است، به همین علت می توان از آن در هر فضایی با مساحت بالا و پایین استفاده کرد. این دستگاه در مصارف صنعتی، تجاری، نیمه صنعتی، اداری و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این زمین شوی در گونه های متفاوتی تولید و عرضه می گردد، تا بتواند متناسب با شرایط، نیاز ها و امکانات، نیاز های کاربران را به خوبی رفع نماید. مکانیزم کار این دستگاه به این گونه است که توسط تی، سیستم مکنده عملیات شستشوی را آغاز کرده و کفپوش ها را می شوید. در نهایت آلودگی ها و آب های آلوده را جمع آوری می نماید. قدرت مکش زمین شوی صنعتی دستی طوری می باشد که می تواند به خشک شدن سریع کفپوش ها کمک کند.

انواع متفاوت زمین شوی صنعتی دستی

انواع متفاوت زمین شوی صنعتی دستی

این زمین شوی در دو گونه متفاوتی تولید می گردد. انواع مختلف آن شامل موارد زیر می شود:

  • زمین شوی باتری دار

در دستگاه زمین شوی صنعتی دستی باتری دار، انرژی مورد نیاز موتور حرکتی، موتور برس، موتور مکنده و بخش های دیگر، توسط باتری ها تامین می گردد. در نهایت می توانید بدون نگرانی نبودن پریز برق، در محلی که قصد نظافت آن را دارید، عملیات نظافت را به خوبی انجام دهد. زمین شوی باتری دار بیشتر برای مکان هایی مناسب است که دسترسی به پریز برق ممکن نیست و یا وجود کابل برق در محیط از نظر ایمنی ممنوع است. مقدار شارژ دهی باتری این زمین شوی ها، به ظرفیت باتری بستگی دارد. اما اغلب بین دو تا چهار ساعت است.

  • زمین شوی برقی

برای استفاده از این زمین شوی به یک پریز برق نیاز است. نام دیگر آن زمین شوی کابلی نیز می باشد. زمین شوی صنعتی دستی برقی می تواند عملیات نطافت را با توان بالاتری نسبت به زمین شوی باتری دار انجام دهد. از طرفی فرد می تواند بدون دغدغه اتمام شارژ باتری، از آن استفاده کند.

مزیت های استفاده از زمین شوی صنعتی دستی

  • استفاده راحتی دارد

می توان ابتدایی ترین مزیت اسکرابر دستی را استفاده راحت آن نام برد. برای استفاده از این دستگاه تنها کافی است که آن را به حرکت درآورد. در نتیجه می توان گفت: استفاده از زمین شوی دستی نیاز به آموختن آموزش خاصی ندارد و افراد بی تجربه می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.

  • قیمت مناسب

صرفه اقتصادی این دستگاه جزء دیگر مزیت های آن است. قیمت زمین شوی صنعتی دستی در مقایسه با اسکرابر صنعتی سرنشین دار مقرون به صرفه تر است. از طرفی هنگام کار با این دستگاه مانند روش سنتی نیازی به مصرف مقدار زیادی آب و مواد شوینده نیست. از این لحاظ هم استفاده از اسکرابر صنعتی دستی مقرون به صرفه است.

  • سازگار با محیط زیست

از دیگر مزیت های استفاده از زمین شوی دستی عدم نیاز به مواد شوینده شیمیایی مضر برای گیاهان، آب و خاک است. به گونه ای که به کارگیری این زمین شوی با مصرف حداقل مواد شوینده صورت گرفته و عملیات نظافت صورت می گیرد.

  • سهولت در نگهداری

این دستگاه دارای اندازه کوچک و منسجمی است. پس می توان آن را در فضای کوچکی حفظ و نگهداری نمود. همچنین جا به جایی این دستگاه به راحتی توسط یک فرد صورت می گیرد و نیازی به حضور چندین نیروی انسانی نیست.

  • نظافت با کیفیت و در کوتاه ترین زمان ممکن صورت می گیرد

استفاده از این زمین شوی دستی موجب می شود تا بتوان در بازه زمانی کوتاهی، عمیات نظافت را با بهترین کیفیت انجام داد.

اجزای تشکیل دهنده زمین شوی دستی

اجزای تشکیل دهنده زمین شوی دستی

به طور کلی می توان گفت: زمین شوی دستی و سرنشین دار از اجزای مشابهی تشکیل شده اند. اما اجزای یک زمین شوی صنعتی دستی به صورت دقیق شامل موارد زیر است:

  • موتور: موتور یک زمین شوی دستی، منبعی برای تامین نیروی حرکتی این دستگاه شستشوی اتوماتیک است. این انرژی همان طور که اشاره کردیم، می تواند توسط برق مستقیم شهری یا توسط باتری تامین گردد.
  • شلنگ مکش: یکی از اجزاء مهم در زمین شوی صنعتی دستی، شلنگ مکش است. این شلنگ آب های آلوده ای که تی آن ها را جمع آوری نموده را به مخزن آب آلوده انتقال می دهد.
  • موتور مکنده: جهت جمع آوری آب های آلوده باقی مانده بر روی زمین، پس از پایان عملیات نظافت، یک موتور مکنده روی دستگاه وجود دارد. وجود یک موتور مکنده قوی می تواند در کیفیت نظافت محیط نقش موثری ایفا کند.
  • برس: برس های چرخشی که در زمین شوی صنعتی دستی تعبیه شده اند، وظیفه ساییدن و جدا نمودن آلودگی ها را از سطوح دارند. اغلب زمین شوی های دستی به دو شکل تک برسه و دو برسه در بازار وجود دارند.
  • تی: تی یکی دیگر از اجزا مهم تشکیل دهنده، زمین شوی دستی است. تی مستقیم بر روی سطوح قرار می گیرد. زمانی که تی کشیده می شود، آب های آلوده را جمع آوری می نماید.

نکات مهم در خرید زمین شوی صنعتی دستی

  • بهتر است زمین شوی صنعتی دستی، دارای موتور گیربکسی باشد.
  • هنگام خرید زمین شوی باتری دار باید کیفیت باتری آن را بررسی کنید.
  • دستگاه کفشوی صنعتی دستی باید دارای موتور وکیوم با شفت، پروانه و بلبرینگ استیل و ضد زنگ باشد.
  • به خدمات پس از فروش دستگاه دقت کنید.

جمع بندی

ما در این مقاله مطالبی راجع به زمین شوی صنعتی دستی بیان کرده و شما را با انواع آن آشنا ساختیم. شرکت اسب رز با 25 سال سابقه، به عنوان یکی از بهترین و با تجربه ترین شرکت های تولید کننده و وارد کننده انواع محصولات صنعتی نطافتی، مانند جاروهای مکنده صنعتی، تجهیزات تخلیه کاتالیست، سیستم های انقال مواد، سیستم های مکنده مرکزی و… است. این شرکت با بهره گیری از کادر مجرب و توانایی در برقراری ارتباط درست با مشتریان، موفق به کسب همزمان رضایت سازمان های زیادی و کاخانجات مختلف شده است. امیدواریم از مطالعه این مطالب لذت برده باشید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *